کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

امیر قطر برای گفتگو با مکرون درباره غزه به پاریس می‌رود

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر برای دیدار با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و گفتگو درباره جنگ غزه سه شنبه به پاریس می‌رود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آل ثانی برای مذاکرات، روز سه شنبه وارد پاریس می‌شود که به گفته دفتر ریاست جمهوری فرانسه اولین سفر کامل دولتی قطر به فرانسه در ۱۵ سال گذشته است.

در بیانیه دفتر مکرون آمده است که دو مقام بر تلاش خود برای آزادی اسرای اسرائیلی و دستیابی به یک توافق آتش‌بس پایدار برای غزه تاکید خواهند کرد.

 وزارت خارجه فرانسه روز دوشنبه بار دیگر با تاکید بر لزوم حفاظت از جان غیرنظامیان فلسطینی، در بیانیه‌ای خواستار برقراری آتش‌بس فوری در غزه شد.

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است: در حال حاضر با توجه به وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه، برقراری آتش‌بس فوری در این منطقه از اهمیتی حیاتی برخوردار است.

بر اساس این بیانیه، برقراری آتش‌بس فوری در غزه برای تضمین حفاظت از جان غیرنظامیان و ورود کمک‌های بشردوستانه در مقیاس وسیع، امری ضروری است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

این در حالی است که وزارت بهداشت غزه هم پیش‌تر اعلام کرد که از زمان آغاز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر به شهادت رسیده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر